hachiko - En vän för livet.

Hachiko - A dogs story.Regissör: Lasse Hallström

Skådespelare : Richard Gere, Joan Allan m.m

Längd : 93 minuter

Richard Gere som även är känd för filmer som Pretty Woman, En Officer och en gentleman, Chicago. Gör ett väldigt fint skådespeleri som college professorn Parker Wilson, Och kanske en av Lasse Hallströms bästa filmer.

Hunden Hachiko skeppas från Japan till Usa men hunden kommer inte riktigt dit den ska, utan tappas bort på tågstationen. Det är på tågstationen som Parker får syn på Hachiko och det blir kärlek vid första ögonkastet. Deras band till varandra blir väldigt starka, och Parker åker tåg till jobbet varje dag och Hachiko följer med varje dag och väntar tills Parker kommer hem igen. Men en dag så kommer inte Parker hem, Hachiko ger inte upp utan sitter i 10 års tid och väntar på att sin husse ska komma hem igen.

Detta är en väldigt stark dramatisk film, och är men en stor djurvän så är det stor risk att man pressar fram några tårar. Jag fastnade verkligen för hur hunden aldrig gav upp om att få träffa sin husse igen, och man ser verkligen vilka starka band djur och människor kan ha tillvarandra.
Klickar ni på länken så kan ni ladda ner den där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0