Tradition eller ej.

Det har blivit världens jävla diskutioner om vem som ska föra Kronprinssesan Victoria till altaret. Kungafamiljens önskningar är att hennes far gör detta, Men det vill inte oskulden och prästen Annika borg. Så här har hon sagt,

"Seden har i modern tid förvaltats av Hollywood, och nu alltså också av det svenska kungahuset."

För mig känns väl helt normalt att man bestämmer själv hur ens bröllop skall vara? Sen att det är Kunga familjen som ska ha ett bröllop och?  Men enligt Annika borg så ska det vara efter den gammla seden.

Vår tradition där man och kvinna går in tillsammans har en månghundraårig historia, då man från början ville komma bort från att familjer styrde och ställde och att kvinnor giftes bort. Och inte ens en kung eller en prinssessa har makt att förändra symbolers innehåll eller värden.

Kungen hade sin sak att säga om det hela också

"Det har varit en för lång diskussion om detta, och hovet har lagt till att det är familjen som bestämmer.

Jag tror inte att diskussionerna kommer att upphöra, och inom kyrkan kommer det som sker den 19 juni att få konsekvenser. Det var nämligen länge sedan kungahuset bestämde över kyrkans människosyn och traditioner.

Det här bröllopet kommer att bli stilbildande, tyvärr.

Klart är att det är dags för ett nytt valspråk: ”För Sverige i medeltiden”.

Men ännu hellre: Tänk om!"

 

Folk har för mycket att säga till om nu förtiden, var och en gör som den vill.

 

 


Körkort.

Håller på att ta mitt körkort nu, och det är en lång och jobbig historia. Man ska lära sig massa jävla regler, regler som nästan 70% av alla andra som kör bil inte kan. Högerregeln - "Du är skyldig att släppa fram trafik från höger" Och när man väl ska göra detta, då kör inte personen som kommer från höger. Utan väntar på att jag ska köra före personen från höger, vad är det för nytta med alla regler om ingen kan dom. Och körskolorna mjölkar verkligen en på pengar, trött blev man när man blev tvungen att gå handledarkurs och den kostar kanske 800 kr. Och den var ju mer än värdelös

"Börja inte övningsköra mitt i centrum" Nehe? Sen fick man kolla på en hemsk film med folk som dör i olyckar, och?
Sån skit vet man ju redan av att ifall man kör vårdslöst så kommer man antagligen krocka. Sen fick man kolla lite inuti en bil och se vad olje stickan satt kanske..Haha

Sen kom ju risk ettan, en kurs om Alkohol & Droger och den kostar 800 kr också. Där sitter man ungefär i 3 timmar och pratar om alkohol och droger och gör lite fyra i hörns övningar. Diskuterar varför folk beter som dom gör, vart rör det mig liksom? Den som inte förstår att de inte är bra att man inte ska köra bil om man snortat en lina kokain lika lång som berlinmuren och druckit mer än Amy winehouse,

då är man ganska korkad. Känns inte som att jag behöver betala 800 kr för det? Sen fick man se lite bilder på Jacqueline Subrido vad som hände med henne, okej synd om henne. Men inte sugen att betala 800kr för att kolla på hur hon ser ut nuförtiden.The house is Rockin.

Har ni tänkt på att det är skit många stora musiker/artister som dör för tidigt, och dom som dör är dom som är bäst.
Anledningen att jag kom och tänka på detta är att rock legenden Ronnie James Dio nyligen dog. Dock så va Dio rätt gammal och sliten, men inte lika sliten som Keith Richards som sägs har snortat upp sin farsas aska. Jag bryr mig inte så hemskt mycke om dom dör eller inte, men det har fått mig att undra, varför dom största artisterna dör? Har dom sålt sin själ till djävulen?

Jimie Hendrix : Överdoserade sömn piller och hade druckit massa sprit, klöktes av sin spya

Marvin Gaye : Hans pappa sköt ihjäl han.

John lennon : Mördad

Michael Jackson : Vad som dödade Michael Jackson vet jag inte riktigt,kanske opererade ihjäl sig.

Elvis Presly : Dog för han vägrade tarmoperation för det var pinsamt, vilket  gjorde att han dog av förstoppning.

Curt Cobain : Sköt sig själv

Listan kan ju göras längre, men är det bara jag som har funderat på varför dom dör så tidigt? Har dom sålt sin själ?


Barnaga.

För 44 år sen var det okej att en uppkäftig snorunge en rejäl käftsmäll, om man tyckte att dom skulle ha sig en lusing, nu är det 44 år sen man avskaffade att man får aga barn. Tidigare ansåg man att ifall man agade ett barn så blev dom bättre människor och de som inte agades blev sämre. Ifall man tittar på idag, så märker man ju helt klart att det är en helt annan attityd på snorungar, 12 åriga flickor ser ut som sminkade horor och är stora i käften. För att vara en bra lärare så måste man vara hård och inte låta barnen sätta sig på en, precis som i ett fängelse. Det är en helt annan attityd och det enbart för att snorungar tror att dom får göra som dom vill. Idag kan man inte dra en unge i armen innan dem går och ringer till Bris och det blir världens grej av det.
Barn idag har blivit för bortskämda, jag personligen tycker att man borde föra in aga, så man kan ge ungen en smack ifall dom uppför sig grisigt. Va är det för fel med det egentligen? Eller ska man låta dom styra och ställa helt.

Det finns folk som slåss för att vi ska få aga barnen igen står om henne i länken här nedanför

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5614279.ab
Vad ska man rösta på inför 2010?

Ja det är ju dags för att rösta snart igen, och stora frågan är ju vad ska man rösta på? För mig känns det mycke bättre att bara skita i det, spelar ingen roll vad man väljer det är bara skräp ändå. För om man tar sig en titt på våra politiker hur mycke vett dom har i huvudet egentligen. Kan ju börja dra några kommentarer som Mona sahlin har sagt.


"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."
Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska
ungdomsförbundets tidning Euroturk i mars 2002.


"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet."
Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju
i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000.

"Jag hatar allt genuint typiskt svenskt."
Källa: Expressen den 26 juli 2002.

"Arbetslösheten drabbar tydligast och hårdast dem som blir utan jobb."
Mona Sahlin som biträdande näringsminister i en debattartikel i Aftonbladet den 1 februari 1999

Och den babianröven ska bli partiledare? Sen har vi ju folkpartisten Tommy Lundin, en lördagsmorgonen hittades han på sitt kontor av en fastighetsskötare, kraftigt berusad och naken.

Listan kan ju göras mycket längre, känns det tryggt eller ens lönt att rösta?


Femenism?

klockan 08:15 står jag på jobbet och väntar på mina varor, vill helst ha dom klockan 08:45 det är då dom ska komma egentligen. Klockan blir 10:15, jag är grisigt arg för min frukost har pissats iväg pågrund av att varorna är sena, jag började föreställa mig personen i mitt huvud, va är det för en värdelös åsna som är så jävla sen egentligen? Jag trodde först att det var en person som var otroligt trög och ny på jobbet. Men det visade sig att vara en tjej som körde lastbilen, och när hon äntligen kommer så är det hennes jobb att dra in varorna till mig. Men det klarade hon inte heller av för hon kunde inte köra trucken, så vem fick lösa hennes jobb? Jo jag..

Då kom jag och tänka på det där med att femenismer skriker så jävla mycket om att det ska vara sån jämställdhet..För kvinnor klarar ju exakt allt som männ gör, rätt kul att femenismen startades på 1700-talet och dom har kommit så långt så att dom tjänar lika mycke som mannen gör. Har ju poppat upp nån kvinnlig president men det är väl för att få tyst på dom. Sen kom jag att tänka på hur jävla fula 90% av alla femenister är också, många av dom är lebb också, men det är enbart för att dom ser ut som en kille i ansiktet också, kort hår,grovt fult ansikte..Därefter blir dom lesbos också, men det är ju enbart för att ingen normal mann skulle få för sig att köra in sin penis i något så fult...Jag är ingen manns gris, men det borde finnas vissa gränser. Kollar man i en apstamm vem är ledaren liksom, det är ju ingen tjej iaf....

http://www.visomaldrigsasexist.net/2009/11/jobbiga-avsked-mansskatt-och.html

bra exemplar


Ha!

Haha kul att vart man än går och läser nån annans blogg, så lipar dom alltid om hemskheter eller annat trams, åh så synd det är om den personen som blev knivmördad igår :( So? Har hänt så länge människan har funnits och barn kommer bli våldtagna och rasism kommer alltid att finnas.. Ändå lägger folk ner så jävla mycket tid på att lipa om det hela tiden, men 90% av alla som grinar om skiten gör inte ett skit..Jo dom skriver ett blogg inlägg om det, fan förändrar det liksom...

Precis som fjaelkis.blogg.se skrev på sin blogg om barn som blir våldtagna och annat trams..Kan kopiera hennes svar till mig..

" seriöst, men det är sånna som du som gör att man blir orolig. Sånna som du som inte kan känna en oro är sånna barn far illa hos. Hoppas du aldrig får barn!!

Klart jag inte hela tiden går runt och är orolig, som jag skrev tänker jag på det och mår dåligt av det när jag läser om hur barn far illa, ser filmer där barn far illa, hör någon berätta om barn som far illa. Oavsett om det har hänt på riktigt, i sverige, utomlands eller i en påhittad film."

Seriöst bad henne dra till Kongo o göra något åt saken istället för att gå runt och må dåligt över något som kommer ske så länge hon själv lever..

Wake up..

Våran Kunga Familj

Jaha då är det dags för ett bröllop mellan kronprinssesan Victoria och gym åsnan Daniel, och jag måste säga vem fan bryr sig? Värsta är väl att Daniel ska bli en prins? Så då kan egentligen vem som helst bli en prins nu då, bara man knullar in sig i kunga familjen. Vad i helvete tillför den familjen förutom att dom lever på våra skattepengar?
Sen att det blir en skit stor grej massa tv program och kunga familjen, en massa bilder på den kungliga familjen, men fan har dom tillfört egentligen?

17 maj 20.00

TV4: Bernadotte special

Vem kommer att kolla på den skiten? Förutom ett gäng avdankade gammlingar på ett ålderdoms hem som inte kommer upp ur rullstolen, som blir framrullade till tvn av sjukvårdaren och blir tvingad att kolla på skiten!!!
Sjukt tröttsamt att det är sån hysterie runt den familjen som kostar mest och inte folket nånting..

Vi borde helt klart inskaffa en president...Just det en film på kungen när han är full, det är väl det han gör dricker groggar och jagar kaniner..

http://www.youtube.com/watch?v=88wMF0uxpcs


Peace out

Hur uppnår man framgång och ett liv till rikedom??

Ja suck nu har man vaknat upp ur drömvärlden, inget är lika lätt som det engång var. Livet var så mycket enklare när man lekte med lego och upptäckte det där med att dra i snablen, lätt road var man..Nu krävs det minst en mille på kontot för att man ska bli glad..Men det är alltid något som får mig att undra, man ser alla möjliga idioter lyckas med trams saker...Varför kan inte jag då lyckas med detsamma? Bara att ta en blick in på den svenska musik industrin, helt seriöst!!! Jag menar Johan Palm är en flickidol? hur? Hur? Hur fan går det ihop, mitt rövhål hade kunna bli en större flickidol än den pajjasen, han kan inte sjunga heller, han kan inte ta en ton rätt.. Han ser ut som en pojkspolling som fortfarande sitter hemma och tajjar, och räknar sina pubieshår på toan. Jag menar kan han lyckas, då kan väl vem som helst lyckas?

Jag har även lagt märke till att det är en jävla massa små barn i American idol och talang och andra program i den stilen...Grejen är att dom lyckas alltid för dom är så SÖTAAAAAAAAA...och alla små grisar sjunger exakt likadant..Föräldrarna som prackar på dom för att dom ska tjäna stålar..Så man kanske ska börja med att köpa in ett par thailändskor och börja avla fram knattar och skicka dom till American Idol, så kan man även trycka in en snyft historia i det hela..Amerika äter ju det lika mycke som dom gillar fett!

Vad ska man göra egentligen för att bli en rik gris? Känns som att det svaret lär man aldrig få veta.

Jag & Mina vardagsproblem!

Det hade räckt att mina kompisar hade läst min topic där uppe, och dom hade sagt "Vilka jävla vardagsproblem".

Men det är fakiskt så att jag har en heldel vardagsproblem som stör mig, eller rättare sagt irriterar mig djupt in i själen.
Ungefär när jag vill gå till gymmet för att få rensa tankarna lite, man är på shysst humör när man är på gång in för att träna. Man har med sin mp3 och har köttat in riktig hård träningsmusik, man har köttat in Eye of the tiger redo att gå beserk där inne. Kommer in till gymmet redo att ställa mig på springbandet, tills jag hör något som skär sig i min mp3..Det är ett vrål ett tjut, det är en snorunge som sitter och grinar och skriker för att den inte hittar sin jävla duplogubbe. Jag försöker att ignorera detta jag höjer ljudet på min mp3, men snorungen överöstar min musik!!
Av nån jävla grisig anledning har alla gym nuförtiden en lekhörna medans mamma eller pappa tränar. Typiskt nog på mitt gym så är lekrummet i samma rum där dom har alla maskiner. Finns inget som får dom att sluta heller, ibland vill man kasta en hantel i huvudet på dom...Då är man fan säker på att dom slutar att gråta....

http://www.youtube.com/watch?v=dyFhtJKsrd4

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0