127 timmar

Regissör : Danny Boyle

Skådespelare : James Franco

Längd : 94 min

127 timmar en sann berättelse.

24234

James Franco som kanske är mest känd för att ha varit med i Spiderman spelar nu Aron Ralston som är en bergs klättrare. Aron njuter verkligen av att vara där ute bland bergen och känner sig verkligen hemma där. Men ibland så går ju inte allt som det ska och han fastnar med handen mellan bergs vägen och en sten. Det är där hela filmen börjar, man får se hur Aron försöker hålla sig vid liv. En sann kämpe må jag säga.

Man vrider sig i soffan flera gånger av uttråkighet, dom borde ha tryckt in lite roligare klipp i tillbaka blickarna. Filmen blir sevärd enbart för att det är en sann historia, annars hade det varit en av de sämsta och tråkigaste filmerna någonsin.


http://thepiratebay.org/torrent/6092318/127.Hours.2010.CUSTOM.SWESUB.DVDSCR.XviD-

hachiko - En vän för livet.

Hachiko - A dogs story.Regissör: Lasse Hallström

Skådespelare : Richard Gere, Joan Allan m.m

Längd : 93 minuter

Richard Gere som även är känd för filmer som Pretty Woman, En Officer och en gentleman, Chicago. Gör ett väldigt fint skådespeleri som college professorn Parker Wilson, Och kanske en av Lasse Hallströms bästa filmer.

Hunden Hachiko skeppas från Japan till Usa men hunden kommer inte riktigt dit den ska, utan tappas bort på tågstationen. Det är på tågstationen som Parker får syn på Hachiko och det blir kärlek vid första ögonkastet. Deras band till varandra blir väldigt starka, och Parker åker tåg till jobbet varje dag och Hachiko följer med varje dag och väntar tills Parker kommer hem igen. Men en dag så kommer inte Parker hem, Hachiko ger inte upp utan sitter i 10 års tid och väntar på att sin husse ska komma hem igen.

Detta är en väldigt stark dramatisk film, och är men en stor djurvän så är det stor risk att man pressar fram några tårar. Jag fastnade verkligen för hur hunden aldrig gav upp om att få träffa sin husse igen, och man ser verkligen vilka starka band djur och människor kan ha tillvarandra.
Klickar ni på länken så kan ni ladda ner den där!

Bli Snäll!

Dags att sluta vara elak, ska istället skriva om något som jag tycker om att skriva om! Nämligen film, kommer skriva om både bra och keso filmer.
Adjö!

RSS 2.0