Arbetsförmedlingen

Tror inte att jag är den enda som är arbetslös och ung och har ingen aning vad man ska göra med sitt liv, man är fast på vägen och man vet inte i vad man ska göra karriär i. Man sitter hemma och grubblar, ska jag plugga eller ska jag ta ett pissigt fabriks jobb? Vad vill jag bli? hur ska jag gå till väga? Så kommer något ganska så jävla ironiskt, Arbetsförmedlingen.

De äldre tror ju att arbetsförmedlingen är svaret på alla dina livs frågor. "GÅ till arbetsförmedlingen, dom hjälper dig där" Jo tjena, gick där i ett halvår och det enda vi kom fram till var att jag skulle ringa och säga vad jag sökt för jobb. Slutar med att jag hittade något själv utan deras hjälp.

Arbetsförmedlingen enligt mig är helt värdelös, ville gå någon utbildningskurs men då måste jag vänta i 90 dagar, man blir ju knappt trött?

Sen kan dom sätta mig på en praktik i Norrland och ifall jag vill ha dom 3 lakanen man får i månaden, måste jag flytta dit och ta det, hur har man tänkt då? Blir så jävla trött, folk utnyttjar verkligen det där med praktik. Haft flera kompisar som fått praktik, sen jobbat precis lika mycket som alla andra på jobbet, och chefen har sagt att man ska få fortsatt arbete efteråt. Men icke, för att dom får gratis arbetskraft. Så Arbetsförmedlingen kan gå och suga av sig själv. Dom är inte svaret..Inte för mig iaf.

Vill man ha ett bekvämt jobb så ska man söka ett jobb på Arbetsförmedlingen, för dom gör inte många knop. Jag är nog inte den enda som har skrivit om Ams, lär ju inte vara den sista heller.

Kommentarer
Postat av: frida

Då tycker jag nog att du ska ta din soppåse, rama in den och kalla den för konst. Alla har olika preferenser.Lycka till med jobbsökandet!

2010-11-09 @ 14:32:19
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Postat av: keela

gris indeed!

2010-11-09 @ 14:45:16
URL: http://keeela.blogg.se/
Postat av: Absolutvardag

Ja, jag har då inte räknat ut vad arbetsförmedlingen är till för? Har aldrig fått jobb via dom -utan hittat på andra håll. Dom får man bara en massa KRÅNGLIGA papper av som ska fyllas i...

2010-11-10 @ 14:25:06
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Absolutvardag

Hehe, ja visst är det så -att de alltid har en mystisk sjukdom -det är ju för att de tar de ovanliga och udda fallen. Men du har fel -patienterna överlever inte alltid... :P

2010-11-10 @ 20:30:08
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Semra

Jaah, åh mer 70 och 80-tals mode till folket! Fast med en touch av 2010 ;)

2010-11-10 @ 21:09:08
URL: http://semradedic.blogg.se/
Postat av: Alexandra

tipsa gärna om din favoritprodukt i mitt senaste inlägg, need you help!:)

2010-11-20 @ 20:08:34
URL: http://alexandraekstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0