Ha!

Haha kul att vart man än går och läser nån annans blogg, så lipar dom alltid om hemskheter eller annat trams, åh så synd det är om den personen som blev knivmördad igår :( So? Har hänt så länge människan har funnits och barn kommer bli våldtagna och rasism kommer alltid att finnas.. Ändå lägger folk ner så jävla mycket tid på att lipa om det hela tiden, men 90% av alla som grinar om skiten gör inte ett skit..Jo dom skriver ett blogg inlägg om det, fan förändrar det liksom...

Precis som fjaelkis.blogg.se skrev på sin blogg om barn som blir våldtagna och annat trams..Kan kopiera hennes svar till mig..

" seriöst, men det är sånna som du som gör att man blir orolig. Sånna som du som inte kan känna en oro är sånna barn far illa hos. Hoppas du aldrig får barn!!

Klart jag inte hela tiden går runt och är orolig, som jag skrev tänker jag på det och mår dåligt av det när jag läser om hur barn far illa, ser filmer där barn far illa, hör någon berätta om barn som far illa. Oavsett om det har hänt på riktigt, i sverige, utomlands eller i en påhittad film."

Seriöst bad henne dra till Kongo o göra något åt saken istället för att gå runt och må dåligt över något som kommer ske så länge hon själv lever..

Wake up..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du öppnar upp dina trångsyynta ögon och läser ser du att jag slutat med det :)

2010-05-14 @ 20:54:54
URL: http://conler.se
Postat av: Anonym

Haha vad är du då? EN liten fitta som mår skit och måste kommentaera runt på andras bloggar för du själv ej har något liv? Tycker synd om dig..

2010-05-14 @ 21:07:33
URL: http://conler.se
Postat av: M

Mår superbra faktiskt! :D Allt är underbart fan, bra skola, hästar, vänner ja bäst. Sen att lite ärr som är flera år gamla kan göra så stor uppståndelse :(

Mitt humör är rätt okej ibland, bara trött på såna som känner att behov av att lämna en idotisk kommentar, varför inte bara grava lite för sig själv, sen trycka på kryss?

2010-05-14 @ 21:49:36
URL: http://conler.se
Postat av: Den där Elin

När du blir vuxen och skaffar barn kommer du förstå. Om du aldrig känner någon oro för dina barn, eller dina 'framtida barn' så kan du inte älska dem. att du lägger ner tid på att skriva ett helt inlägg om mitt inlägg, om MIG är väl lite mer patetiskt än att jag skriver om någt som rör hela världen, tycker du inte? Rasism, mord och våldtäkter kommer finnas och ske så länge sånna som du finns. Bittra och ensamma människor som inte känner sympati och som bara vill ha uppmärksamhet.

Hoppas att du någon gång inser det, eller att det behövs en viss licens för att skaffa barn. För det kommer du aldrig få ;)

2010-05-14 @ 22:38:15
URL: http://dendarelin.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Ojojoj, du verkar ha en jävla massa agressioner, ta itu med dom, annars kommer du må förjävligt resten av ditt liv, sen för att kommentera ditt inlägg om just våldtäkt mm; är det bättre att inte göra något alls? Klart att fjaelkis inte kan göra något åt saken, men vi har ju rättssystem, så varför ska hon behöva göra nåt åt saken, att hon bryr sig nog mycket för att ens skriva till dig visar ju att hon faktiskt skulle vilja göra nåt.. du ska fan inte klaga på andra, en del saker kan man inte stoppa själv. Ett blogginlägg kanske inte gör så mycket skillnad, men om alla skriver ett inlägg var, det skulle väl visa på att vi faktiskt bryr oss, till skillnad från dig som bara är ute efter att må så jävla dåligt som möjligt för att du ska få uppmärksamhet och folk ska tycka synd om dig.

2010-05-15 @ 02:26:41
URL: http://gabsj.blogg.se/
Postat av: Gabriella

sv: Om du har allt du behöver och är så nöjd, varför ska du klaga på att folk skriver om hemskheter? Du behöver ju inte läsa bloggarna om det är så jävla tramsigt. Du förstår väl att folk tar illa upp om du säger att det är trams att man bryr sig om barn som blir våldtagna, att bli våldtagen är ju i princip det värsta som kan hända en människa, men du kanske inte bryr dig, det är ju för "tramsigt".

Och sen är du ju jävligt mogen som kommer med en kommentar som "du ser ut som en 12-årig pajjas" jag säger som du, kom tillbaka när du har något vettigt att säga, och jag tycker fan du ska växa upp. Så klart du ska få säga vad du vill, men det låter så jävla omoget och arrogant det du säger.Hoppas du inser att du låter väldigt omogen osv. och att säga att jag ser ut som en pajjas, det visar ju på att du är lika omogen som du låter.

2010-05-15 @ 12:36:27
URL: http://gabsj.blogg.se/
Postat av: Gabriella

ja men gör det då, det roliga är att du inte ens vågar visa vem du är, när du själv säger att du säger vad du vill, men att stå för det verkar du inte kunna. Om du nu är så himla frispråkig är det ju intressant att veta varför du inte visar vem du är, men du ser väl ut som en 12-årig pajjas..

2010-05-15 @ 18:50:58
URL: http://gabsj.blogg.se/
Postat av: Gabriella

sv: jag har aldrig sagt att du ska göra det, men om du inte kan stå för dina åsikter ska du väl inte skriva dom heller? Det är otroligt fegt, tycker synd om dig, skaffa ett liv istället för att klaga på allt hela tiden!

2010-05-15 @ 20:18:41
URL: http://gabsj.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan hejsan.

tyckte din blogg var bra.

kan du tipsa om något man borde

besöka i sommar?

2010-05-29 @ 18:17:02
URL: http://addan.blogg.se/
Postat av: Ems

Jag tycker fruktansvärt synd om din flickvän..

2010-10-27 @ 00:20:22
URL: http://vinterslyna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0