Ska vi byta cell?

Hur många är det inte som tycker att Sveriges straff är rätt keso? Vi är nog ganska många som tycker att straffen borde höjas, inte riktigt dödsstraff..Men ifall man dödar någon eller våldtar och stympar någon så ska man få livstids fängelse och inte psykvård i 3 veckor och vara ute på gatan igen. Men kom över lite rolig informantion som ni kan få ta del av här och nu..


Möjligen kan vi snabbare än vi tror lösa problemen inom såväl åldrings-som kriminalvården : Låt brottslingar och åldringar byta plats.
Om vi sätter åldringarna i fängelse får dom tillsyn och omvårdnad dygnet runt.

* Dom blir rastade utomlands, får utflykter, utlandsresor, terapi och betalda jobb.

* Dom serveras goda och näringsrika måltider - ofta trerättersval- med efterrätt och kaffe på maten.

* Måltiderna kostar 20 gånger mer än skolmaten,

* Dom får tv på rummet och mängder av kanaler att välja mellan.

* Om dom önskar samlagsrum. Allt detta är gratis.

* Ingen kostnad dras från deras pension.

* Och dom är missnöjda så visar erfarnheten att det lönar sig att klaga.

Låt brottslingarna överta långvårsplatserna
dffff

* Där får dom bo två eller fyra personer i varje rum.

* Senast klockan 16.00 dras rullgardinen ner för natten oavsett årstid.

* Dom får nästan ingen tillsyn eftersom ingen har tid.

* Det finns inga samlagsrum.

* Ingen får efterrätt.

* Vill dom ha kaffe får dom betala med egna medel.

* Hyran dras från deras dagpenning.

* Får dom liggsår med maskar i såren får dom veta att det i varje fall är inte vanvård.

Vem vill forsätta begå brott med risk för sån behandling?


Arbetsförmedlingen

Tror inte att jag är den enda som är arbetslös och ung och har ingen aning vad man ska göra med sitt liv, man är fast på vägen och man vet inte i vad man ska göra karriär i. Man sitter hemma och grubblar, ska jag plugga eller ska jag ta ett pissigt fabriks jobb? Vad vill jag bli? hur ska jag gå till väga? Så kommer något ganska så jävla ironiskt, Arbetsförmedlingen.

De äldre tror ju att arbetsförmedlingen är svaret på alla dina livs frågor. "GÅ till arbetsförmedlingen, dom hjälper dig där" Jo tjena, gick där i ett halvår och det enda vi kom fram till var att jag skulle ringa och säga vad jag sökt för jobb. Slutar med att jag hittade något själv utan deras hjälp.

Arbetsförmedlingen enligt mig är helt värdelös, ville gå någon utbildningskurs men då måste jag vänta i 90 dagar, man blir ju knappt trött?

Sen kan dom sätta mig på en praktik i Norrland och ifall jag vill ha dom 3 lakanen man får i månaden, måste jag flytta dit och ta det, hur har man tänkt då? Blir så jävla trött, folk utnyttjar verkligen det där med praktik. Haft flera kompisar som fått praktik, sen jobbat precis lika mycket som alla andra på jobbet, och chefen har sagt att man ska få fortsatt arbete efteråt. Men icke, för att dom får gratis arbetskraft. Så Arbetsförmedlingen kan gå och suga av sig själv. Dom är inte svaret..Inte för mig iaf.

Vill man ha ett bekvämt jobb så ska man söka ett jobb på Arbetsförmedlingen, för dom gör inte många knop. Jag är nog inte den enda som har skrivit om Ams, lär ju inte vara den sista heller.

Tips!

Det är ju så att det visas hur mycket skit som helst på tv idag, grejer som Hollywoods fruarna, Skåne fruarna och fan vet allt.

Just därför tänkte jag tipsa om ett par tv serier som kommer blåsa iväg ens rövhål långt upp i ansiktet. Känns som att man får ta saken i egna händer och tipsa om bra grejer. Tänk vad som händer om folk bara sitter och tittar på Bonde söker fru, finns ju en anledning till att dom inte fått smaka lite mucho på flera år eller alls. Men det är en helt annan historia:)

Tips nr 1

The sopranos, säkert någon där ute som har sett den serien. Men precis som vanligt så håller HBO en väldigt hög standard när det gäller tv serier, handlar om Tony Soprano och hans kriminella umgänge, eller ja dom är ju en del av den Italienska Maffian. Nu när jag säger att det är kriminiellt så tänker ni att det enbart är våld och tråkigheter. Men icke! Det är inte alls mycket våld, utan bara jävligt bra. Tro mig den är lätt sevärd!Good shit!


Tips nr 2

Entourage!

Man kan säga att det är mäns Sex & the city, det går handlar om Vince som då spelas av Adrian Grenier. Kan vara okänd för många men han har gjort reklam för Jc bland annat. Men iaf han och hans polare och hans bror Drama umgås och hitter på djävulskaper mot andra kändisar, man får följa Vince's karriär som skådis. Det går ju inte alltid som det ska! Men titta på den också, väldigt bra skit där också!

Bra skit!


sen tips nr 3

Band of brothers!

Handlar om andra världskriget, låter väldigt uttjatat för många, det var min första tanke också! Men det är Master minds som Speilberg och Tom hanks som står bakom serien, och jag måste säga att den är riktigt jävla tung och bra! Man får följa vissa karaktärer i serien, vilket gör den riktigt dunder bra. Jag kan ju skriva väldigt mer ingående och invecklat men det har jag verkligen ork till, bara sug in mina tips eller go fuck yourself!

gd

RSS 2.0