Hur uppnår man framgång och ett liv till rikedom??

Ja suck nu har man vaknat upp ur drömvärlden, inget är lika lätt som det engång var. Livet var så mycket enklare när man lekte med lego och upptäckte det där med att dra i snablen, lätt road var man..Nu krävs det minst en mille på kontot för att man ska bli glad..Men det är alltid något som får mig att undra, man ser alla möjliga idioter lyckas med trams saker...Varför kan inte jag då lyckas med detsamma? Bara att ta en blick in på den svenska musik industrin, helt seriöst!!! Jag menar Johan Palm är en flickidol? hur? Hur? Hur fan går det ihop, mitt rövhål hade kunna bli en större flickidol än den pajjasen, han kan inte sjunga heller, han kan inte ta en ton rätt.. Han ser ut som en pojkspolling som fortfarande sitter hemma och tajjar, och räknar sina pubieshår på toan. Jag menar kan han lyckas, då kan väl vem som helst lyckas?

Jag har även lagt märke till att det är en jävla massa små barn i American idol och talang och andra program i den stilen...Grejen är att dom lyckas alltid för dom är så SÖTAAAAAAAAA...och alla små grisar sjunger exakt likadant..Föräldrarna som prackar på dom för att dom ska tjäna stålar..Så man kanske ska börja med att köpa in ett par thailändskor och börja avla fram knattar och skicka dom till American Idol, så kan man även trycka in en snyft historia i det hela..Amerika äter ju det lika mycke som dom gillar fett!

Vad ska man göra egentligen för att bli en rik gris? Känns som att det svaret lär man aldrig få veta.

Kommentarer
Postat av: Love Oliwers mamma <3

Hahah ja du ..det kan ju verka vara en sovmorgon men när man vaknar då och då mitt i natten och måste gå upp och göra välling eller byta blöja då är det inte så himmellikt längre ;) eller?:P

kram Love

2010-05-13 @ 12:45:55
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0